Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Over Absent Arbo

Ons team werkt al jaren met de stelling dat preventief werken het allerbeste is voor elk bedrijf. Onze gecertificeerde specialisten kennen de risico’s en hebben ervaring in een groot aantal verschillende branches. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor verzuimbeheer en adviezen. Echter kunnen onze specialisten u op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Ongeveer één derde van het verzuim komt voort uit situaties waarin een andere dan medische oorzaak valt aan te wijzen voor het verzuim. Dit kan onder andere te maken hebben met de werksfeer of persoonlijke leefwijze van iemand. Daarom vinden we het bij Absent Arbo belangrijk dat we altijd persoonlijke service verlenen, want niemand is hetzelfde. Ook heeft u bij Absent Arbo altijd één en hetzelfde aanspreekpunt op locatie. Zodat u altijd bij iemand terecht kan zodra u tegen problemen oploopt: of dit nu over uw persoonlijke leefwijze of een conflict op de werkvloer gaat.  

Focus

Absent Arbo is er voor iedereen. Naast medewerkers en directeuren bieden we natuurlijk ook ondersteuning aan P&O-ers. Dit doen we door middel van het inzetten van bedrijfsartsen én bedrijfsverpleegkundigen die stevig in de schoenen staan, trends weten te signaleren en snel kunnen schakelen om te komen tot de beste oplossingen.
 

Dienstverlening
● Duurzame inzetbaarheid
● Verzuimbegeleiding
● Arbeidsomstandigheden (o.a. RI&E en werkplekonderzoek)
● Preventie/gezondheid
● Re-integratie: begeleiding naar werk
● Re-integratie tweede spoor
● Loopbaanbegeleiding
● Loopbaanontwikkeling
● Mobiliteit
Offerte aanvraag

Contact

Absent Arbo
Hogelandseweg 60
6545 AB NIJMEGEN

Deze pagina

Werkgebieden

  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Limburg
  • Utrecht

Kwaliteitsnormering

Wij werken met alleen Big geregistreerd personeel en alle 4 de kerndeskundige zijn persoonlijk gecertificeerd door Hobeon.
 

Normeringen

  • OVAL-toets

Contact met Absent Arbo

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij werken voor...

  • Grootbedrijf
  • MKB
  • Branches/sectoren
  • Productie bedrijven, industrie tot 300 medewerkers. Bedrijven die werken voor de bouw en handelmaatschappij winkels in heel Nederland.
Email Facebook Google LinkedIn Twitter