Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Over De Werkmeester BV

De Werkmeester; dit is wie we zijn, dit is ons bestaansrecht. Sterker nog, het is een onderdeel van onze naam! De Werkmeester werkt vanuit de gedachte “iederéén doet mee”, want alle mensen maken volwaardig deel uit van de samenleving en kunnen naar vermogen participeren in de samenleving. Meedoen is de norm, werken het middel en waar mogelijk het doel!

Sinds 2008 heeft de Werkmeester tevens een aanwijzing Sociale werkvoorziening. 
Waar anderen stoppen, gaan wij verder!

Focus

Jobcoaching
De Werkmeester voert al vele jaren en zeer succesvol jobcoaching uit voor UWV en gemeenten. Wij maken ons sterk voor individuele coaching on the job; niet alleen observeren maar daadwerkelijk meewerken met de kandidaat waarbij gewerkt wordt met leerdoelen welke met begeleider op de werkvloer worden afgestemd en geëvalueerd. Het doel van coaching on the job is de inzetbaarheid van de kandidaat te vergroten, de duurzaamheid van de plaatsing te bevorderen en daarmee uitval te voorkomen.

Toeleiden naar werk – vanuit situatie geen werk
De Werkmeester voert al jarenlang zeer succesvol landelijk trajecten voor het UWV uit voor klanten uit de Wajongdoelgroep. Ingezette trajecten zijn op basis van reguliere gunningen en Raamovereenkomsten. Onze intensieve begeleiding is gericht op activering. Voor kandidaten die plaatsbaar zijn op de reguliere arbeidsmarkt zetten we jobhunting en/of jobcarving in om hen te bemiddelen en begeleiden naar werk met als doel dat de plaatsing duurzaam wordt. Door middel van jobcoaching begeleiden we de kandidaten intensief na plaatsing om uitval te voorkomen.

Sociale Activering
De Werkmeester voert al jarenlang zeer succesvol trajecten m.b.t. Sociale Activering / Werkfit uit voor UWV en gemeenten waarbij onze intensieve begeleiding is gericht op activering. We trainen werknemersvaardigheden om kandidaten voor te bereiden op de arbeidsmarkt, doen samen met de kandidaten een arbeidsmarktverkenning waarbij het zelfbeeld vertaald wordt naar reële beroepswens om tot een helder zoekprofiel te komen en maken gebruik van stages en werkervaringsplekken om kandidaten werkfit te maken.

Dienstverlening
● Duurzame inzetbaarheid
● Re-integratie: begeleiding naar werk
● Jobcoaching
Offerte aanvraag

Contact

De Werkmeester BV
Anne Frankplein 12
5122 CB RIJEN

Deze pagina

Werkgebied

  • Geheel Nederland

Normeringen

  • Blik op Werk Keumerk
  • OVAL-toets

Contact met De Werkmeester BV

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij werken voor...

  • Gemeenten
  • UWV
  • MKB
  • Branches/sectoren
Email Facebook Google LinkedIn Twitter