Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Over Focus Nederland B.V.

Organisaties veranderen. De één gaat voor groei, de ander past zich aan door externe factoren. Dat betekent dat de werkomgeving en het werk verandert. Ook de mens kent verandering in z’n leven. En dat vraagt om mee bewegen. Door in beweging te komen en te blijven, kunnen medewerkers met alle veranderingen in werk omgaan en blijven ze duurzaam inzetbaar. Zo kan een mismatch met een functie -en daarmee uitval- worden voorkomen.

Of een organisatie medewerkers wil faciliteren in hun ontwikkeling, ze hen willen stimuleren om een volgende stap zetten in hun loopbaan of hen willen ondersteunen bij hun re-integratie. Focus Nederland doet wat nodig is en wat werkt. Dat maakt ons al 35 jaar een toonaangevende partij in de markt. 

Beweeg je mee?

Je wilt dat medewerkers zich blijven ontwikkelen om gezond en gemotiveerd aan het werk te blijven. Je wilt talent binden en boeien en teamleden ondersteunen bij het realiseren van hun ambities en hun persoonlijke ontwikkeling in relatie tot werk. Onder begeleiding van onze loopbaanadviseur gaan medewerkers aan de slag om verder te groeien hun loopbaan.

We bieden diverse trajecten op het gebied van loopbaanadvies en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot werk met coaching en managementcoaching.

Zorg voor beweging

Een medewerker valt regelmatig uit. Of heeft zich al wat langer ziekgemeld. Is er een mismatch met de functie? Je wilt het allerliefst dat medewerkers in deze situatie weer gezond en gemotiveerd aan de slag kunnen. Ons team zorgt voor inzicht in wat hiervoor nodig is en gaat aan de slag om dit te realiseren. Zodat deze medewerkers binnen afzienbare tijd weer met energie aan het werk zijn én blijven. Bij de eigen organisatie, of elders.

We bieden diverse trajecten op het gebied van loopbaancoaching: om uitval te voorkomen en bij ziekmelding. Daarnaast hebben wij uitgebreide expertise op het gebied van re-integratie 2e spoor trajecten.

Beweeg je verder

Veel organisaties zijn continu in beweging. Functies veranderen of verdwijnen. Je wilt boventallige medewerkers de beste ondersteuning bieden door ze grip te geven op hun toekomst en gunt medewerker een nieuwe kans elders. Vanuit goed werkgeverschap help je ze van werk naar werk. Dat geeft vertrouwen en werkt motiverend. Onze betrokken adviseurs begeleiden medewerker bij de route hier naartoe.

Er zijn vijf outplacementtrajecten die verschillen in duur, intensiviteit en begeleidingsvormen

Onze locaties

Focus Nederland heeft vestigingen in heel Nederland. Dus er is altijd een loopbaanprofessional in de buurt van jouw medewerker, met kennis van de regio, beschikbaar.

Dienstverlening
● Ontwikkeladvies
● Re-integratie tweede spoor
● Outplacement
● Loopbaanbegeleiding
● Loopbaanontwikkeling

Vestigingen

Bekijk hier onze vestigingen.

Offerte aanvraag

Werkgebied

 • Geheel Nederland

Kwaliteitsnormering

 • Noloc geregistreerde loopbaanadviseurs
   

Normeringen

 • OVAL-toets
 • Cedeo-erkenning
 • Blik op Werk Keurmerk

Contact met Focus Nederland B.V.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij werken voor...

 • Gemeenten
 • Individuele werkenden en werkzoekenden
 • Grootbedrijf
 • MKB
 • Rijksoverheid
 • Branches/sectoren
 • O&O-fondsen
 • Verzekeraars
 • Nationale Politie, Hogeschool Utrecht, Rabobank
Email Facebook Google LinkedIn Twitter