Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Over SAMEN Bureau voor loopbaanontwikkeling

SAMEN is hét bureau voor loopbaanontwikkeling. Met coaching, training en advies zorgen wij dat organisaties en medewerkers zelf het heft in handen nemen om te zorgen voor toekomstbestendige loopbanen. Praktisch, no-nonsens en altijd volgens bewezen methodes. Wij hebben een nuchtere visie op loopbaanontwikkeling: leven is veranderen. Ontwikkelen is hierop ons antwoord. Omdat niets ooit hetzelfde blijft, vraagt dit van iedereen ‘meebewegen en flexibel zijn’. Inclusief en participatie voor iedereen in onze samenleving. Lukt het even niet alleen? Dan gaan we SAMEN aan de slag!
Werken aan loopbaanontwikkeling vraagt vertrouwen van jou en van ons. Vertrouwen dat groei altijd mogelijk is. Vertrouwen dat er altijd kansen zijn. En vertrouwen in elkaar. Ieder mens kan zich ontwikkelen, daarvan zijn we overtuigd. Het begint vaak met bewustwording en het zien van mogelijkheden.
Onze kennis en ervaring leidt tot onze eigenwijze en daadkrachtige aanpak. Wij benoemen wat we zien, inspireren en motiveren en geven de instrumenten in handen om zelf aan de slag te gaan met je eigen werkgeluk en loopbaan. We scheppen helderheid, zodat het voor iedereen duidelijk is wat een volgende logische stap is.
Bij SAMEN zien we elke dag hoe mensen zich ontwikkelen. Hoe ze weer energie en motivatie vinden. Hoe ze zin krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Hoe ze ontdekken wat ze nodig hebben in werk om te floreren en te groeien. Om zelf de touwtjes weer in handen hebben. 

Focus

De coaches en adviseurs van SAMEN zijn allen HBO geschoold. Variërend van Personeel en Arbeid tot Maatschappelijk Werk en Dienstverlening alsmede Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Wij zijn allen NOLOC erkend, dat betekent dat wij kwalitatief hoogwaardige begeleiding geven en geregistreerd zijn in het beroepsregister. Het bedrijf SAMEN is actief voor zowel overheid, onderwijs als bedrijfsleven.
SAMEN staat midden in de arbeidsmarkt in Noord-Holland. We hebben een uitgebreid werkgeversnetwerk waar wij je graag actief onder de aandacht brengen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in diverse coachingmethodieken voor vraagstukken die echt meer de diepere laag kunnen benaderen van vragen zoals Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Dit opdat een verandering echt van jou en ook duurzaam is.
Te denken valt aan Coaching rondom verlies en rouw, herstel coaching, systemisch transitie, Karakterstructuren, Positieve psychologie, oplossingsgericht werken, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en motiverende gespreksvoering. Wij hebben kennis van de sociale- en zorgkaart in Noord Holland. Naast coaching bieden wij ook trainingen aan op het gebied van vaardigheden en Duurzame inzetbaarheid. Te denken valt aan persoonlijk leiderschap, transitie, effectieve communicate, Jobcrafting, Creëren van arbeidsmobiliteit binnen organisatie, empowerment, solliciteren,  Jobmarkeing etc. Ook voor advies rondom implementeren van loopbaanbeleid bent u bij ons aan het juiste adres. Ons projectleiderschap kent vele succesverhalen van het opzetten van mobiliteitscentra tot het verbinden van leren en ontwikkelen in organisatie.

Dienstverlening
● Ontwikkeladvies
● Duurzame inzetbaarheid
● Re-integratie: begeleiding naar werk
● Re-integratie tweede spoor
● Outplacement
● Loopbaanbegeleiding
● Loopbaanontwikkeling
● Mobiliteit
Offerte aanvraag

Contact

SAMEN Bureau voor loopbaanontwikkeling

Deze pagina

Werkgebied

 • Noord-Holland

Normeringen

 • Blik op Werk Keumerk

Contact met SAMEN Bureau voor loopbaanontwikkeling

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij werken voor...

 • Gemeenten
 • UWV
 • Individuele werkenden en werkzoekenden
 • Grootbedrijf
 • MKB
 • Rijksoverheid
 • Branches/sectoren
 • O&O-fondsen
 • Verzekeraars
 • Simon Loos tranport en logistiek, A&O-fonds Waterschappen, Blosse Opvang en Onderwijs
Email Facebook Google LinkedIn Twitter