Branche voor duurzame inzetbaarheid
← Terug naar het overzicht

Partner worden van OVAL-event 'En we werken nog lang en gelukkig' op 1 november 2017

Partnership OVAL-event

Op woensdag 1 november 2017 organiseert OVAL weer een groot event onder de titel 'En we werken nog lang en gelukkig' bij De Landgoederij in Bunnik. Een niet te missen dynamisch event met prikkelende bijdragen van onder meer Maarten van der Weijden en Bert van Dam, breakout sessies en natuurlijk met een interessant netwerk. We verwachten 250 tot 300 gasten; werkgevers, lidbedrijven en stakeholders als pers, ministerie van SZW, beroepsorganisaties en sociale partners.

Een partnership levert exposure op en de mogelijkheid om de activiteiten van uw bedrijf in aanloop naar en tijdens het event bij een breed en relevant publiek onder de aandacht te brengen. Om te participeren hebben we een drietal partnerpakketten samengesteld. Dit varieert van een bundel relatiekaarten, een bijdrage voor de goodiebag, een stand op de markplaats en veel ondersteunende communicatie via diverse (social) media. Uw relaties zijn ook van harte welkom. Het event is een mooie gelegenheid om met klanten of andere relaties samen inspiratie op te doen over hoe we het sprookje werkelijkheid maken en ‘lang en gelukkig’ kunnen blijven werken.

Meer informatie over het event is te vinden via www.ovalevent.nl. Voor meer informatie of afspraken op maat kunt u contact opnemen met het secretariaat. Nina van Someren of Kirsten Timmer informeren u met plezier over de mogelijkheden.