Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Datum: 14 februari 2019
Tijd: 09:30 – 17:00
Locatie: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn
Kosten: € 195,-
Aanmelden: https://www.sbiformaat.nl/training/arbo-event-van-het-jaar/

Op donderdag 14 februari 2019 organiseert SBI Formaat een interactieve ARBO-event. Wij informeren jou over het belang van goede arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Belangrijk onderdeel dit jaar is de risico’s van blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Het event is om je te motiveren en te inspireren. De kans is groot dat je na dit event ook daadwerkelijk aan de slag gaat of de verdieping slag maakt. Deze belangrijke thema’s zijn anno 2019 niet meer te negeren.

Ongeacht je sector of functie; na deze dag heb jij de handvatten om het verschil bij jou in de organisatie te gaan maken en projecten op te starten! Het event is veelzijdig, alle disciplines en rollen komen aan bod. Daarnaast bieden wij een mooie mix van inhoudelijke kennis van ons expertiseteam Arbeid & Gezondheid afgewisseld met invloedrijke sprekers en spraakmakende interactieve sessies.

Programma

  • Belang van aandacht voor blootstelling aan gevaarlijke stoffen; schokkend wat zijn de risico’s en gevolgen van blootstelling?
  • De rol van de Inspectie SZW: zijn het je vrienden of niet?
  • De Arbowetgeving; the ins-and outs; de dingen die je nog niet wist over deze wet
  • Kies je plenaire invulling: mentaal of fysiek, of kies je voor praktijk?
  • Sessies (keuze uit 3 sessies)
    • 1. Aan de slag met ARBO; ben je nieuw of heb je behoefte aan een opfrissing over het ARBO beleid dan is deze sessie zeer geschikt voor jou!
    • 2. RI&E? Wat weet je hier van? En kun je zelf een plan van aanpak opstellen of beoordelen? Wij leren jou de belangrijkste stappen in deze sessie.
    • 3. Aanpak van blootstelling aan gevaarlijke stoffen; verhoog je kennis over het voorkomen of terugdringen van blootstelling aan gevaarlijke stoffen.
    • 4. De bedrijfsarts als preventiemedewerker? Wat zijn nu echt de taken en verantwoordelijkheden van de bedrijfsarts? Wie staat er stil bij de gezondheid van de medewerkers?
    • 5. Optimalisatie van de samenwerking tussen OR en preventiemedewerker; hoe geef je deze samenwerking vorm?
    • 6. Werkstress, werkdruk en burn-out thema’s van dit moment; start vanuit ARBO perspectief met de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers!

Bron: https://www.sbiformaat.nl/training/arbo-event-van-het-jaar/

30/11/2018

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter