Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op 5 september is een nieuwe ZonMw-subsidieronde geopend ter verbetering van de re-integratie in het 2e spoor. Partijen kunnen subsidie aanvragen voor de toepassing van innovatieve aanpakken gericht op de re-integratie van werknemers in het 2e spoor. Dit subsidietraject komt voort uit het programma Verbetering re-integratie tweede spoor en dit programma heeft een looptijd van 2021 tot en met 2027.

Het doel van deze subsidieoproep is het stimuleren van het gebruik van innovatieve interventies die bijdragen aan het verbeteren van de re-integratie van de werknemer bij een andere werkgever. Het gaat hierbij om projecten gericht op diverse knelpunten die in de praktijk worden ervaren. De uiteindelijke resultaten moeten ten goede komen aan een betere ondersteuning van de werknemer en werkgever.

Deze subsidie kan worden aangevraagd voor concrete praktische activiteiten gericht op het uitvoeren van de innovatieve aanpak, actieonderzoek, projectmanagement en/of procesbegeleiding. Deze subsidie bedraagt maximaal €200.000 per aanvraag en kan alleen worden aangevraagd door onderzoeksorganisaties, uitvoerders (UWV, gemeenten) en belangenbehartigende organisaties.

OVAL bekijkt of zij ook een subsidieaanvraag indienen. Mochten er OVAL-leden met ideeën of suggesties zijn, staat OVAL daar natuurlijk voor open.

Zie voor meer informatie: Subsidie beschikbaar voor praktijkgericht onderzoek - Verbetering re-integratie 2e spoor | ZonMw

14/09/2023

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter