Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Toolkit

Tijdens de Week van de Werkstress willen we zo veel mogelijk werkende Nederlanders laten inzien dat werkstress is te voorkomen. Ieder bedrijf kan meedoen en in de eigen organisatie activiteiten organiseren. Zo blijven we samen in balans! Op deze pagina zijn logo’s en banners te vinden die in de eigen communicatie zijn te gebruiken. Plus een Inspiratiebox met tips om binnen het eigen bedrijf invulling te geven aan de Week van de Werkstress.

Deel je de activiteiten die je tijdens deze week binnen de eigen organisatie onderneemt dan ook nog even met ons? Hierdoor worden deze zichtbaar op de landkaart met initiatieven. Samen maken we er een succes van! 

Inspirerende activiteiten

Wat gaat jouw bedrijf doen tijdens de Week van de Werkstress? Hier vind je een greep uit de geplande activiteiten ter inspiratie. Acties waar je individueel of als organisatie aan kunt deelnemen, voorbeelden van programma’s en tips die je weer op ideeën kunnen brengen. Kijk voor meer inspiratie op de landkaart met activiteiten. 

Mijn thuiswerkplek

Voor veel mensen is dit jaar de werksituatie veranderd. In deze rubriek gaan we het land in om te kijken hoe en waar de Nederlander nu werkt

Koerskaart

Van werkstress naar werkplezier.

Werkdruk Wegwijzer

Werkgever en werknemer zijn samen verantwoordelijk voor de aanpak van werkdrukproblemen. De Werkdruk Wegwijzer helpt om snel de beste acties te kiezen en in gang te zetten.

Koerskaart Werk Privé Plezier

Ieder mens moet de mogelijkheid hebben om te genieten en plezier te hebben van zijn/haar werk- en privéleven. In alle levensfases. Tegelijkertijd heeft het leven soms ups en ook soms downs. Welke keuzes wil en kun jij maken om jouw Werk-Privé Plezier te vergroten?

Deze KoersKaart helpt jullie op weg om het thema Werk Privé Balans te verkennen én te vertalen naar de praktijk.

Bestellen van de Koerskaart kan hier

Nieuwsflitsen 2019

Download hieronder de diverse Nieuwsflitsen uit 2019.

Inspiratiebox Masterplan Maandag 2019

Bezig met de invulling van een programma tijdens de Week van de Werkstress voor jouw organisatie? Bekijk hier inspirerende voorbeelden van Masterplan Maandag 2019.

Masterplan Maandag intro

Lancering Arbo Unie Masterplan

Masterplan Maandag - Intraffic

Masterplan Maandag - Vigo- Flow at work

Terugblik Masterplan Maandag

Inspiratiebox Deadline Dinsdag 2019

Bezig met de invulling van een programma tijdens de Week van de Werkstress voor jouw organisatie? Bekijk hier inspirerende voorbeelden van Deadline Dinsdag 2019.

Deadline Dinsdag intro

Deadline Dinsdag - Avans hogeschool HRM-studenten

Deadline Dinsdag - Defensie

Terugblik Deadline Dinsdag

Inspiratiebox Workout Woensdag

Bezig met de invulling van een programma tijdens de Week van de Werkstress voor jouw organisatie? Bekijk hier inspirerende voorbeelden van Workout Woensdag 2019.

Intro Workout Woensdag

Impressie OVAL-event 'Kom in beweging!' op Workout Woensdag

Terugblik Workout Woensdag

Inspiratiebox Detox Donderdag

Bezig met de invulling van een programma tijdens de Week van de Werkstress voor jouw organisatie? Bekijk hier inspirerende voorbeelden van Detox Donderdag 2019.

Digital Detox Donderdag intro

Digital Detox Donderdag - LB Groep

Digital Detox Donderdag - Career & Live

Digital Detox Donderdag - Zorg van de Zaak

Terugblik Digital Detox Donderdag

Inspiratiebox Vrolijke Vrijdag

Bezig met de invulling van een programma tijdens de Week van de Werkstress voor jouw organisatie? Bekijk hier inspirerende voorbeelden uit 2019.

Intro Vrolijke Vrijdag

Vrolijke Vrijdag - NVvA

Vrolijke Vrijdag - BrinQer

Vrolijke Vrijdag - Van Spaendonck

Terugblik Vrolijke Vrijdag

Email Facebook Google LinkedIn Twitter