Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Waar krijg jij energie van?

De werk-privé balans is door het thuiswerken voor veel mensen veranderd, dat zul je misschien ook zelf gemerkt hebben. Maar hoe houd je in de gaten of werk, privé en tijd voor jezelf voor jou in balans zijn? Met de Personal Battery Tool houd je bij waar jij energie van krijgt, én wat voor jou energievreters zijn. Dit regelmatig doen kan helpen om grip te krijgen op jouw energieniveau. 

Bedrijfsarts Peter Ribbens presenteerde tijdens de vorige Week van de Werkstress al zijn boek 'Stress te lijf met energie', waarin hij de door Ri CHARGE ontwikkelde zelfregie methode beschrijft https://stresstelijfmetenergie.nl/  De Personal Battery Tool is een essentieel onderdeel van deze methode en vind je in de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Ivido. Met deze e-health toepassing kun je nog veel meer rondom jouw gezondheid bijhouden. Je kunt gegevens over jouw zorg bekijken en je medicatie bijhouden. Maar je kunt ook met wearables zelf je gezondheid meten. Ontdek wat er mogelijk is met de Ivido PGO.

Wil jij inzicht krijgen in jouw energieniveau? Of ben je benieuwd hoe jij jouw werknemers hierin kunt ondersteunen? Tijdens de Week van de Werkstress vertellen we je hier alles over én lanceren we een gloednieuwe versie van de Personal Battery Tool. 

logo-personal-battery-tool.png
Email Facebook Google LinkedIn Twitter