Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Word partner van de Week van de Werkstress 2020

Van 16 tot en met 20 november 2020 is het weer zover. Dan organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Doel is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor hen gaat werken. Ook in deze onzekere tijden. Het centrale thema is daarom dit jaar: Blijf in balans! Dat doen we wederom graag in samenwerking met andere organisaties. Sluit u daarom aan en word partner van de Week van de Werkstress 2020.

De boodschap verspreidt zich tijdens de Week van de Werkstress als een olievlek door Nederland. Een week waarin bedrijven activiteiten organiseren, de pers vol staat met cijfers, feiten en persoonlijke verhalen over werkstress en balans, en via de dagelijkse nieuwsflits, LinkedIn en Twitter vele praktische tips voor werkgevers worden verspreid. We willen zoveel mogelijk werkende Nederlanders bereiken. Daarbij richten we ons vooral op werkgevers. Via hen bereiken we een grote groep werknemers en daarnaast organiseren we een brede publiekscampagne. Het gaat erom dat we samen een beweging weten te realiseren waarbij we zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang om in balans te blijven. In het campagneplan is informatie over de plannen te vinden.

U kunt zich als partner verbinden aan dit maatschappelijke initiatief. Dat kan op verschillende manieren als sponsor of als supporter. De mogelijkheden zijn uitgewerkt in een aantal partnerpakketten. In alle gevallen levert het u mooie exposure op.

Sluit u aan en draag bij aan de Week van de Werkstress 2020. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met het secretariaat via info@werkstress2020.nl of via 013 594 4456.

week-vd-werkstress-2020-def.jpg
Email Facebook Google LinkedIn Twitter