Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Zo houd je grip op jouw energieniveau

Hoe houd je in de gaten of werk, privé en tijd voor jezelf voor jou in balans zijn? En hoe zit dat nu we thuis moeten werken? Er is dit jaar waarschijnlijk ook voor jou veel veranderd en dat kan invloed hebben op jouw energie. De Personal Battery Tool helpt jou grip te krijgen en te houden op jouw energieniveau. 

Bekijk in de video hoe je bij kunt houden waar jij energie van krijgt, én wat voor jou energievreters zijn.

Wat is de Personal Battery Tool?
De Personal Battery Tool is een essentieel onderdeel van de door Ri CHARGE ontwikkelde zelfregie methode met het stoplichtsysteem. Bedrijfsarts Peter Ribbens beschrijft deze methode in zijn boek 'Stress te lijf met energie'. Je vindt de Personal Battery Tool in de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Ivido. Met deze e-health toepassing kun je nog veel meer rondom jouw gezondheid bijhouden. Je kunt gegevens over jouw zorg bekijken en je medicatie bijhouden. Maar je kunt ook met wearables zelf je gezondheid meten. Ontdek wat er mogelijk is met de Ivido PGO.

Zelf aan de slag met jouw energieniveau? 
Lees hier meer informatie of maak meteen een Persoonlijke Gezondheidsomgeving aan. 

Hoe help ik mijn werknemers grip te krijgen op hun energieniveau?
Ivido en Ri CHARGE zetten hun samenwerking voort: binnenkort worden er online zorgprogramma's ontwikkeld op basis van de zelfregie methodiek. Deze zorgprogramma's zullen particulieren, bedrijven en instellingen handvatten bieden om grip op het energieniveau te krijgen en te houden. 

Op www.stresstelijfmetenergie.nl vind je (onder werkdocumenten) praktische oefeningen en stappenplannen om hier alvast een start mee te maken.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter