Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Plezier

Het is fijn om met plezier naar het werk te gaan, omdat het werk past en de organisatie de omstandigheden biedt die daaraan bijdragen.

 • Hoe haal ik het beste uit mezelf?

  Het beste uit jezelf halen, wie wil dat nu niet.  Daar hoort zelfkennis bij en het geeft zelfvertrouwen. Wanneer het  werk past bij iemands persoonlijkheid, competenties en persoonlijke omstandigheden, dan is er ruimte voor groei.

  • Gun uzelf een loopbaancoach
   Wat zijn mijn talenten? Hoe kan ik die benutten? Wat is mijn doel, wat is voor mij belangrijk? Maak ik de juiste keuzes? Om antwoord te geven op deze vragen, kunt u de hulp van een coach inschakelen. Die helpt u om structuur aan te brengen, geeft steun en gaat samen met u op zoek naar uw persoonlijke antwoorden, gekoppeld aan een concreet plan. 
  • Blijf bewegen
   Stilstand is achteruitgang. Door verschillende dingen te doen en u te blijven ontwikkelen, leert u zichzelf nog beter kennen. Het laat zien wat bij u past en wat niet. Ook het volgen van een opleiding of cursus kan daaraan bijdragen. 
  • Versterk pluspunten
   In functionerings- en beoordelingsgesprekken wordt veel gekeken naar wat niet goed gaat. Mensen hebben van nature de neiging om hierop ook bij zichzelf de nadruk te leggen. Terwijl het veel effectiever is om juist sterke eigenschappen verder te versterken.  Het geeft energie, motivatie en helpt u om te excelleren. 
  • Focus op het nu en de toekomst
   Veel mensen blijven op basis van ervaringen uit het verleden hangen in negatieve gedachten hierover. “Toen ging het niet goed, dus het gaat vast weer mis”. Door met een schone lei te durven beginnen, de nadruk te leggen op het nu en te kijken naar de mogelijkheden die de toekomst voor u in petto heeft, ontstaan er meer kansen. 
 • Hoe haal ik met plezier mijn pensioen?

Stories

Email Facebook Google LinkedIn Twitter