Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Bij Randstad Groep Nederland wordt bewust beleid ontwikkeld rondom diversiteit en inclusie. Niet voor niets is er binnen de organisatie de taskforce ‘Equity, Diversity en Inclusion’ opgericht. Leden van deze taskforce vertellen over hun ervaringen en uitdagingen binnen de organisatie.  

Lucinda Dijkstra, Senior manager Randstad Participatie, vertelt over hoe ze bezig zijn om binnen Randstad een omlag te maken naar een diverse en inclusieve organisatie. Zij zegt hierover het volgende “Een omslag maken kost tijd. Daarin zijn we nog steeds lerende, want één ding is zeker: het gaat niet vanzelf. Het vraagt om anders te leren kijken en in te zien dat iedereen iets anders brengt. Diversiteit verrijkt je team en geeft kleur aan je organisatie.”

Naast Lucinda is ook Amar Bissumbhar lid van de taskforce. Hij is specialist op het gebied van ED&I en Wellbeing binnen de Randstad Groep. Over de taskforce vertelt hij het volgende: “Meer diversiteit in je organisatie, begint bij bewustzijn en bij visievorming, want beleid moet eerst intern gedragen worden. Ook op het hoogste niveau laten we zien dat we het belangrijk vinden, door het aanstellen van een Chief Equity Officer. Dat helpt in de beeldvorming, net als de Taskforce ED&I.”

Tot slot geeft Stefan Boersma, ook lid van de Taskforce, een voorbeeld van hoe hij als paralympisch voetballer aan de slag is gegaan als HR-supportmedewerker bij Randstad. Hij zet zich binnen én buiten de organisatie in voor meer diversiteit, in het bijzonder voor mensen met een functiebeperking. Zijn boodschap is: “Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden!”

Meer weten over hoe Randstad Groep Nederland omgaat met diversiteit en inclusie binnen de organisatie? Lees hier het hele artikel.

31/10/2023

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuwsmeer nieuws 

Email Facebook Google LinkedIn Twitter