Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Week van de Werkstress 2019

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenzoveel symptomen. Maar je kunt als werkgever en werknemer gelukkig ook veel doen om te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Praat met je medewerkers over wat hen drijft, wat ze willen leren en hoe je samen het werkplezier vergroot en zo werkstress en uitval voorkomt. Voorkomen is beter dan genezen, zeker in een tijd dat er een tekort aan talent is.

Sluit je als toekomstgerichte werkgever aan bij de Week van de Werkstress van 11 t/m 15 november. Doel is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat werkstress is te voorkomen. Door te zorgen voor voldoende plezier op de werkvloer, ruimte voor ontwikkeling en/of genoeg uitdagingen binnen je werk. Samen gaan we een week vol werkplezier maken! 

06-12-2019

Terugblik Week van de Werkstress 2019

Na een succesvolle organisatie van de Week van de Werkstress in 2018, heeft OVAL in 2019 opnieuw de coördinatie genomen over dit initiatief. Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 november 2019 vond de Week van de Werkstress plaats die is ingevuld met een Week vol Werkplezier met iedere dag een ander thema. De focus is sinds 2018 verlegd van werkstress naar werkplezier, preventie en ontwikkeling. We delen hierbij graag de belangrijkste wapenfeiten en resultaten uit de campagne. https://www.oval.nl/week-van-de-werkstress-2019/nieuws/terugblik-week-van-de-werkstress-2019

lees meer 

Nieuws

Tijdens de Week van de Werkstress willen we zoveel mogelijk werkende Nederlanders bereiken. Niets missen?! Blijf hier op de hoogte via de nieuws updates en bekijk het nieuwsarchief!

Terugblik Week van de Werkstress 2019

Na een succesvolle organisatie van de Week van de Werkstress in 2018, heeft OVAL in 2019 opnieuw de coördinatie genomen over dit initiatief. Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 november 2019 vond de Week van de Werkstress plaats die is ingevuld met een Week vol Werkplezier met iedere dag een ander ...

lees meer 
Terugblik Vrolijke Vrijdag

Dit was Vrolijke Vrijdag en daarmee komen wij aan het einde van de Week van de Werkstress. Wij blikken terug op wederom een vrolijke dag, vol inspiratie bij Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen,  BrinQer en Van Spaendonck.

lees meer 
Vrolijke Vrijdag - Van Spaendonck

Bij Van Spaendonck sluiten ze de Week van de Werkstress af door alle stress van zich af te dansen. Reporter Liza danste graag even mee!

lees meer 
Vrolijke Vrijdag - BrinQer

Onze reporter Liza ging langs bij Claudia van Daal, arbeidsdeskundige bij BrinQer. In de week van de werkstress hebben ze een aantal activiteiten staan voor de eigen medewerkers van BrinQer op het gebied van bewustwording georganiseerd.

lees meer 
Vrolijke Vrijdag - NVvA

Karel Bootsman, zelfstandig arbeidsadviseur, gaf namens de NVvA een workshop over de WEEV-methode.

lees meer 
Intro Vrolijke Vrijdag

Onze reporter Liza gaat op Vrolijke Vrijdag naar de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen en naar Van Spaendonck.

lees meer 
Artikel Volkskrant: "Liever een kater als verzuimreden dan werkstress"

Is meer autonomie voor werknemers een oplossing voor het almaar groeiende burn-outprobleem? Het advies tijdens de lopende ‘Week van de werkstress’ wordt in elk geval succesvol toegepast door een contentmarketingbureau in Tilburg. Bij contentmarketingbureau Agency No9 zijn geen glijbanen te vinden ...

lees meer 
Terugblik Digital Detox Donderdag

Dit was Digital Detox Donderdag. Met inspirerende momenten bij de LB Groep, Career & Live en Zorg van de Zaak. Op naar Vrolijke Vrijdag...

lees meer 
lees meer nieuws 

Aanmelden nieuwsbrief

Vind hier de initiatieven door het hele land!

Wat doet uw bedrijf? Meld hier uw initiatieven aan!

Sponsors

Email Facebook Google LinkedIn Twitter