Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Ontwikkeling

Juist nu functies en organisaties steeds sneller veranderen is het belangrijk om u te blijven ontwikkelen, zodat u klaar bent voor de arbeidsmarkt van morgen. 

  • Wie helpt me na te denken over mijn loopbaan?

    Loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching is een vorm van begeleiding waarbij u samen met een coach uw actuele werksituatie analyseert en bespreekt. Samen met een adviseur ontdekt u uw wensen, kwaliteiten en mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van uw loopbaan. 

    Dit gebeurt niet alleen via individuele gesprekken, maar ook door workshops, groepstrainingen, vragenlijsten en beroepskeuzetesten. Het resultaat is zicht op uw kwaliteiten, drijfveren en ambities. Zo analyseert u of u nog op de juiste plek zit, een andere werkgever wilt zoeken of een volledige carrièreswitch wilt maken. De inzichten helpen u om beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten.
    Uiteindelijk komt het erop aan om uw werk zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw talenten. Maar ook persoonlijke omstandigheden spelen een rol. Bijvoorbeeld omdat u in een levensfase zit waarin u werk en zorgtaken combineert, wat van invloed kan zijn op het aantal uur dat u wilt werken, de reisafstand en bereidheid om een opleiding te volgen. 

    Werkgevers zien steeds vaker het belang van aandacht voor loopbaanontwikkeling en zijn dan ook bereid om hier voor hun medewerkers in te investeren. Daar krijgen ze gemotiveerde medewerkers die weten waar hun kwaliteiten liggen voor retour. Door op een gestructureerde manier aandacht te besteden aan uw inzetbaarheid, blijft u een aantrekkelijke werknemer. Dat kan bij uw huidige werkgever zijn of ergens anders. 

  • Een leven lang ontwikkelen. Hoe werkt dat?

Stories

Email Facebook Google LinkedIn Twitter