Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Visie

Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. Samen met u. Iedere dag weer.

Waarom?

Fit en met plezier naar het werk gaan; iedereen is er zo langzamerhand van overtuigd dat dit belangrijk is. Werkgevers en werkenden investeren daarom steeds vaker in duurzame inzetbaarheid. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je van mooie doelstellingen tot concrete acties? OVAL en haar leden maken duurzame inzetbaarheid werkend. Zo dragen wij samen bij aan de inzetbaarheid van werkend Nederland.

Vitaliteit en gezondheid
We werken samen aan mentaal en fysiek fitte medewerkers die zijn toegerust om hun werk te doen.
Activiteiten: verzuimbegeleiding, preventie en leefstijlprogramma’s.

Plezier
Met plezier naar het werk gaan, omdat het werk past. We zorgen dat de medewerker de competenties heeft om het werk te doen en de organisatie omstandigheden biedt die daaraan bijdragen.
Activiteiten: loopbaanbegeleiding, teamcoaching.

Ontwikkeling
We leveren een bijdrage aan persoonlijke groei en zorgen voor wendbare medewerkers die zich kunnen aanpassen aan de ontwikkelingen in het werk en op de arbeidsmarkt.
Activiteiten: loopbaanontwikkeling, coaching.

Perspectief
Wanneer het tegenzit, bijvoorbeeld door ziekte of ontslag, zoeken we samen naar een  nieuw perspectief. We begeleiden ook nieuwe Nederlanders waarbij veelal taal en begeleiding naar scholing of werk worden gecombineerd en een nieuw perspectief ontstaat.
Activiteiten: re-integratie na werkloosheid, jobcoaching, begeleiding op de werkplek, werkfit worden en naar werk begeleiden, re-integratie bij ziekte (1e en 2e spoor), outplacement en inburgering.

Hoe? 

  • De OVAL-leden bieden een professionele en helpende hand aan werkgevers, werknemers, werkzoekenden en overheid met een breed palet aan diensten, op maat voor uw vraag.
  • Samen met u gaan wij aan de slag. Vanuit de overtuiging dat ieder individu en iedere organisatie zelf verantwoordelijk is voor duurzame inzetbaarheid.
  • Wij zien duurzame inzetbaarheid als een proces dat nooit af is. Aandacht en investeringen blijven nodig. Iedere dag weer.

Wat?

OVAL maakt duurzame inzetbaarheid werkend door:

  • iedere dag met hart en ziel te werken aan duurzame inzetbaarheid;
  • voor iedere vraag een passende oplossing te bieden;
  • onze kennis, ervaring en expertise te delen met de maatschappij.

Mijn leven, mijn loopbaan

De levensweg en loopbaan van een individu volgen geen rechte lijn, maar eerder een grillig pad met ‘ups en downs’. In deze animatie wordt dit pad verbeeld en de interventies vanuit OVAL die hierbij kunnen helpen.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter