Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Week van de Werkstress 2019

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenzoveel symptomen. Maar je kunt als werkgever en werknemer gelukkig ook veel doen om te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Praat met je medewerkers over wat hen drijft, wat ze willen leren en hoe je samen het werkplezier vergroot en zo werkstress en uitval voorkomt. Voorkomen is beter dan genezen, zeker in een tijd dat er een tekort aan talent is.

Sluit je als toekomstgerichte werkgever aan bij de Week van de Werkstress van 11 t/m 15 november. Doel is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat werkstress is te voorkomen. Door te zorgen voor voldoende plezier op de werkvloer, ruimte voor ontwikkeling en/of genoeg uitdagingen binnen je werk. Samen gaan we een week vol werkplezier maken! 

18-10-2019

OVAL-event 'Kom in beweging!' op woensdag 13 november

Midden in de Week van de Werkstress organiseren we centraal in het land een beweeglijke woensdagmiddag. Het OVAL-event Kom in beweging! met bruisende dialogen, bijdragen van staatssecretaris Tamara van Ark, cabaretier Dolf Jansen, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn en een reeks andere experts. Keus uit inspirerende sessies en ruimte voor mooie ontmoetingen. Mis het niet en meld u direct aan op https://oval-eventkominbeweging.event-informatie.nl/

lees meer 

Nieuws

Tijdens de Week van de Werkstress willen we zoveel mogelijk werkende Nederlanders bereiken. Niets missen?! Blijf hier op de hoogte via de nieuws updates en bekijk het nieuwsarchief!

Terugblik Deadline Dinsdag

Dit was Deadline Dinsdag! Een inspirerende dag bij Avans Hogeschool en bij Defensie. Morgen zijn we er weer.

lees meer 
Deadline Dinsdag - Defensie

Hoe kan een bindweefselmassage helpen tegen werkstress en strakke deadlines? Onze reporter Liza gaat op Deadline Dinsdag langs bij defensie om dat uit te zoeken.

lees meer 
Meten is weten! Sturen op een gezonde(re) organisatie met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Start met jezelf, vandaag.

Jaarlijks bieden honderden organisaties hun medewerkers inzicht in persoonlijke gezondheidsrisico’s met de Persoonlijke Gezondheidscheck. &niped, het kennisinstituut achter deze check, verzamelt hiermee veel geanonimiseerde data en inzichten over de fysieke en mentale gezondheid in Nederland. Wa ...

lees meer 
Deadline Dinsdag - Avans hogeschool HRM-studenten

"Wat loop je nou te piepen, je bent nog nat achter je oren." Ook studenten hebben last van burn-outs door werkstress. Dat meestal wordt veroorzaakt door de strakke deadlines. HRM-studenten van Avans Hogeschool hebben gekeken wat de relatie tussen werkstress en deadlines is.

lees meer 
Infographic Deadline Dinsdag

HRM-studenten van Avans Hogeschool in Breda hebben onderzoek gedaan naar de relatie tussen werkstress en (strakke) deadlines. Wat blijkt? Autonomie is voor werknemers erg belangrijk voor het werkplezier. Klik op 'Lees meer' voor de resultaten:

lees meer 
Deadline Dinsdag intro

Goedemorgen Deadline Dinsdag! Reporter Liza gaat vandaag langs bij Avans Hogeschool, waar studenten een onderzoek presenteren en bij Defensie, waar ze meer leert over bindweefselmassage. 

lees meer 
Terugblik Masterplan Maandag

Dit was Masterplan Maandag met Arbo Unie, InTraffic en VIGO Flow at work, morgen volgen we reporter Liza weer op Deadline Dinsdag.

lees meer 
Masterplan Maandag - Vigo- Flow at work

Het bedrijf Vigo- Flow at work heeft een app ontwikkeld waar werknemers zelf de regie hebben over hun werkenergie. Onze reporter Liza zoekt uit hoe de app werkt:

lees meer 
lees meer nieuws 

Aanmelden nieuwsbrief

Vind hier de initiatieven door het hele land!

Wat doet uw bedrijf? Meld hier uw initiatieven aan!

Sponsors

Email Facebook Google LinkedIn Twitter