Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Over Career & Live B.V.

Onze missie

We zijn drukker dan ooit, helemaal nu nu massaal thuiswerken. Met een goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress zijn werknemers en organisaties productiever, creatiever en werken ze beter samen. Een organisatie met mensen met de juiste focus in een richtinggevende en inspirerende omgeving zorgt voor succes. Dit zorgt voor betere resultaten, want mensen vormen de kern van de organisatie.

Werk privé balans wordt steeds belangrijker in ons werkende leven. Je bent maar één mens, we zijn geen robots, wat er privé gebeurt heeft invloed op je werk en wat op je werk gebeurt heeft invloed op je privé leven, in negatieve en in positieve zin. Bijvoorbeeld email checken ’s avonds op de bank omdat je het gevoel hebt dat je constant bereikbaar moet zijn, of onregelmatige werktijden. Tevens vervagen de grenzen o.a. door het hybride werken. Om vitaal en duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven is oprechte aandacht voor werkprivé èn privéwerk balans essentieel. Ieder mens moet kunnen genieten van zijn werk en zijn leven in alle levensfase met als doel vitaal en gelukkig te leven en te werken.

Hoe gaan we de transitie naar echt hybride samenwerken vormgeven? Hoe kun je zorgen dat mensen bevlogen en vitaal blijven? Dat het werk energiegevend en afwisselend blijft en dat we in verbinding blijven met elkaar? Met een goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress zijn werknemers en organisaties productiever, creatiever en werken ze beter samen. Een organisatie met mensen met de juiste focus, goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress in een inspirerende omgeving zorgt voor succes en duurzaamheid in leven en werken. Mensen vormen immers de kern van de organisatie. Onze professionele aanpak is inspirerend, enthousiasmerend en gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Ieder mens moet de mogelijkheid hebben om energie te krijgen van zijn werk en zijn leven. One Life just Live it!

Hierin geloven wij en dat is onze expertise al sinds 2003! We blijven innoveren en vooral inspireren.

Focus

Werkdruk werkstress en werkprive balans.

Specifiek ook veel kennis en ervaring op gebied van hybride werken.

Dienstverlening
● Duurzame inzetbaarheid
● Verzuimbegeleiding
● Preventie/gezondheid
● Re-integratie: begeleiding naar werk
● Outplacement
● Loopbaanbegeleiding
● Loopbaanontwikkeling
● Mobiliteit
Offerte aanvraag

Werkgebied

  • Geheel Nederland

Normeringen

  • Blik op Werk Keurmerk

Contact met Career & Live B.V.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij werken voor...

  • Gemeenten
  • Grootbedrijf
  • MKB
  • Rijksoverheid
  • Verzekeraars
  • Branches/sectoren
  • 1. Schiphol Group 2. CZ 3. Timing uitzendbureau
Email Facebook Google LinkedIn Twitter