Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Over Instatera B.V.

Instatera is specialist op het gebied van stressmanagement en burn-out begeleiding. Wij zijn een landelijke organisatie met 25 bevlogen specialisten. We kennen geen wachtlijsten. Binnen een week kunnen wij starten met onze individuele begeleiding. Met onze resultaatgerichte aanpak lukt het ons om medewerkers gemiddeld 2 maanden sneller dan landelijk gemiddeld fit en arbeidsgeschikt te krijgen. 

Doel
In onze individuele begeleidingstrajecten werken wij volgens onze eigen methodiek aan:
1 Herstel van stress gerelateerde klachten
2 Re-integratie
3 Verankeren van nieuw gedrag
4 Terugvalpreventie en duurzame inzetbaarheid

Methodiek
Instatera werkt multidisciplinair en onze methodiek bestaat uit wetenschappelijk bewezen componenten die elkaar aanvullen en versterken. 

De basis van onze werkwijze wordt gevormd door cognitieve gedragstherapie, die wij combineren met psychomotorische elementen waardoor gedrag sneller verandert en verankerd wordt. 
Wij werken altijd buiten in de natuur, omdat dit zorgt voor rust en ontspanning. Bovendien kunnen wij buiten werken aan het fysiek weer in beweging krijgen van onze klant, hetgeen wetenschappelijk bewezen bijdraagt aan herstel van stress gerelateerde klachten. Bewegen doen wij op maat op basis van een bio-feedbackmeting die de huidige conditie en het herstelvermogen kan meten. Het bewegingsprogramma wordt op basis van deze meting opgesteld. Wij vergroten het herstelvermogen door het inzetten van effectieve ademhalings- en ontspanningstechnieken. Daarnaast nemen we de leefstijl onder de loep en passen deze aan daar waar dat nodig is. Daarbij kijken we naar slaap, gezonde voeding, voldoende beweging en voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

Focus

Burn-outbegeleiding (curatief) en Stressmanagement (preventief, zowel individueel als in teamverband) Instatera begeleidt zowel uitvoerend personeel als High Executives. En kan (het management van) organsiaties ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van hun beleid op het gebied van psycho-sociale arbeidsbelasting en werkgeluk. 

Dienstverlening
● Duurzame inzetbaarheid
● Preventie/gezondheid
Offerte aanvraag

Contact

Instatera B.V.

Deze pagina

Werkgebied

  • Geheel Nederland

Normeringen

  • OVAL-toets

Contact met Instatera B.V.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij werken voor...

  • Gemeenten
  • Individuele werkenden en werkzoekenden
  • Grootbedrijf
  • MKB
  • Rijksoverheid
  • Branches/sectoren
  • Verzekeraars
  • Wij werken voor onder meer voor ASR en Randstad
Email Facebook Google LinkedIn Twitter