Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Over Werkverzuim

Werkverzuim is een organisatie die gespecialiseerd is in het succesvol maken van ondernemingen door invulling te geven aan arbodienstverlening. Dit doen wij door persoonlijke aandacht te geven en maatwerk te leveren. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit, een heldere manier van werken, een persoonlijke benadering en respect voor iedereen.  Optimale communicatie tussen u, uw (zieke) werknemer en Werkverzuim is voor ons essentieel. Daarom zorgen wij ervoor dat u een vaste casemanager krijgt, zodat er een kort lijntje tussen u en ons bedrijf is. Een casemanager is uw contactpersoon voor het verzuim in uw bedrijf. We beschikken over een landelijk netwerk van gecertificeerde bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen.

Onze kernwaarden:

  • Mensgericht: Werkverzuim stelt de mens en zijn kwaliteiten centraal. Het is niet alleen een kwestie van het benoemen van de kwaliteiten van onze relaties, maar ook het vergroten van het inzicht in hoe onze relaties hun kwaliteiten (nog) beter kan benutten. Deze mensgerichte houding komt tot stand door passie en bewogenheid voor mensen op een op-maat-gesneden advies.
  • Pragmatisch: Oplossingen die wij voor onze relaties adviseren en/of implementeren zijn niet hoog complex, maar pragmatisch. Pragmatische oplossingen zijn beter te implementeren en leiden tot snel en optimaal resultaat.
  • Kritisch: Goed advies begint met een kritische houding. Niet zomaar aannemen maar vragen dus. Daag ons gerust uit!
Dienstverlening
● Verzuimbegeleiding
● Arbeidsomstandigheden (o.a. RI&E en werkplekonderzoek)
● Re-integratie: begeleiding naar werk
● Re-integratie tweede spoor
● Outplacement
Offerte aanvraag

Werkgebied

  • Geheel Nederland

Contact met Werkverzuim

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij werken voor...

  • Grootbedrijf
  • Branches/sectoren
  • Verzekeraars
Email Facebook Google LinkedIn Twitter