Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 november organiseert de alliantie Samen werken voor werk - het samenwerkingsverband tussen de brancheorganisaties ABU, Cedris, NRTO en OVAL - een online 4-daags arbeidsmarkt-event. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Gedurende deze vier dagen delen meer dan 20 arbeidsmarktexperts - onder leiding van presentator Marijke Roskam - hun kennis en visie op de arbeidsmarkt én hun praktijkervaringen. Eenvoudig en coronaproof kunt u deze webcasts op kantoor of vanuit huis volgen.

We kijken deze dagen vanuit economisch, strategisch en sociaal-maatschappelijk perspectief naar de arbeidsmarkt. We zoomen hierbij in op regionale arbeidsmarktvraagstukken en gaan op zoek naar oplossingen. Op vrijdag 6 november leggen we de opbrengst van deze sessies voor aan Kamerleden en Hans Borstlap. In maart 2021 vinden de verkiezingen plaats. Welke plannen hebben de Kamerleden om te komen tot een activerend arbeidsmarktbeleid, wat doen zij met de adviezen van de commissie-Borstlap en welke lessen uit voorgaande uitzendingen kunnen en willen zij meenemen in hun plannen?

Het beloven spraakmakende webcasts te worden met boeiende gasten, inspirerende gesprekken en vernieuwende inzichten. Wij hopen van harte dat u ook meekijkt en -doet!

Klik hier om aan te melden


 

27/10/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter