Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Na bijna 11 jaar heb ik besloten om Wissenraet Van Spaendonck, en daarmee ook OVAL, te verlaten. In die periode heb ik met velen van jullie contact gelegd en samengewerkt. OVAL is een brancheorganisatie met leden die écht het verschil maken in de wereld van werk. Met trots en energie heb ik me de afgelopen jaren ingezet voor de ondersteuning en representatie van deze mooie bedrijven.

Het is na al die jaren tijd voor verandering. Ik ga na de zomer aan de slag bij de Provincie Noord-Brabant als regionaal accountmanager, vooral in het ‘ruimtelijk domein’. We spreken veel over loopbaanontwikkeling en ik vind het belangrijk om de theorie ook op mezelf toe te passen.

Collega’s Anneroos Blok en Gepke Haringsma nemen mijn taken over. Anneroos is het eerste aanspreekpunt. Zij werkt al drie jaar in het OVAL-team en is bij velen inmiddels bekend. Gepke is nieuw in het team maar brengt veel relevante ervaring in het werken binnen brancheverenigingen en over gezond en veilig werken mee.

De ledenbijeenkomst van donderdag 16 juni a.s. is mijn laatste werkdag. Het zou leuk zijn om elkaar daar nog te treffen. Ik dank iedereen met wie ik in de afgelopen jaren te maken heb gehad heel hartelijk voor de samenwerking en wens jullie zowel persoonlijk als zakelijk alle goeds toe!

Met vriendelijke groet,

Dorothé van den Aker

08/06/2022

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter