Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op donderdag 20 juni organiseert OVAL weer een Algemene Ledenveradering (ALV). Tijdens deze bijeenkomst wordt het laatste nieuws vanuit de vereniging gedeeld, zal de nieuwe directeur van OVAL, Karing Hoogteijling, zich voorstellen en zal het SER Charter Diversiteit worden ondertekend. 

SER Charter Diversiteit 

Aankomende ALV wordt een extra speciale editie: OVAL en Arbo Unie gaan het SER Charter Diversiteit ondertekenen. Met het ondertekenen van het Charter Diversiteit laat OVAL zien dat 'Diversiteit & Inclusie' een belangrijk onderwerp is binnen de vereniging. Myrthe Born, beleidsadviseur bij SER Diversiteit in Bedrijf, zal de ALV aftrappen. Zij zal meer vertellen over de achtergrond van Diversiteit in Bedrijf en het Charter Diversiteit. Ook vertelt zij over een voor de leden van OVAL relevant onderwerp binnen D&I: inclusief werven en selecteren. Hierna zal het ondertekenmoment plaatsvinden met een korte toelichting door Nadira Ettahiri namens OVAL en Lisette van Breugel namens Arbo Unie. De ondertekening zal worden afgesloten met OVAL-leden Wouter van der Haar (Jobstap) en Jeanina Boots (Randstart Risesmart), zij zullen de aanwezigen meer vertellen over het beleid en de initiatieven op het gebied van Diversiteit en Inclusie binnen hun organisaties. 

Het programma

Na het ondertekenmoment van de Charter Diversiteit zal Karin Hoogteijling, de nieuwe directeur van OVAL, zich voorstellen. Ook zullen de jaarrekening van 2023 worden besproken en zullen de lopende projecten en ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit, activering en loopbaan worden besproken.


Meer informatie over het inhoudelijke programma zal binnenkort worden gedeeld met de leden die zich hebben aangemeld voor de ALV. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 20 juni 2024  

Inloop: 14.00 – 14.30 uur 

Tijd: 14.30 tot 17.00 uur met aansluitend een borrel  

Locatie: Bilderberg Hotel ’t Speulderbos, Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen 

Aanmelden? 

Leden van OVAL hebben via de mail een uitnodiging gehad voor de ALV. Ben jij OVAL-lid maar heb jij nog geen uitnodiging gehad? Mail dan naar info@oval.nl. 

28/05/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter