Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Arbodienstverlener Equilar neemt branchegenoot Rendemens over om de dienstverlening uit te breiden en zet daarmee in op verdere ontwikkeling en innovatie.

Equilar is een landelijk opererende arbodienst gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Ze biedt werkgevers ondersteuning bij duurzame inzetbaarheid van werknemers door een groot aanbod in bedrijfsartsen en andere specialisten. Op het gebied van verzuimpreventie breidt Equilar haar aanbod uit en de overname van Rendemens is onderdeel van deze verbreding. 

Monique Schutrups, algemeen directeur Equilar: “We zetten in op innovatie en zoeken partijen met een aanvullend dienstaanbod. Rendemens is een organisatie die goed past binnen onze visie. Focus op kwaliteit en een menselijke aanpak zijn waarden die zowel Equilar als Rendemens nastreven. Door deze overname kunnen we onze dienstverlening uitbreiden en aanbieden aan een grotere groep klanten.”

Samen met haar klanten besteedt Rendemens al tien jaar op innovatieve wijze aandacht aan verzuim op de werkvloer én aan het vergroten van de arbeidsproductiviteit van alle medewerkers. De dienstverlening gaat dan ook een stap verder dan alleen arbodienstverlening en is bedoeld voor organisaties die ervan overtuigd zijn, dat een investering in medewerkers langdurig rendement oplevert.

Harry Hessels, oprichter Rendemens: “Mensen maken het verschil binnen organisaties en zijn medebepalend voor het succes. We gaan uit van het principe: als je goed in je vel zit, presteer je optimaler. We gebruiken allerlei instrumenten om goed inzicht te krijgen in het werkvermogen van medewerkers met als doel: duurzame inzetbaarheid. Ik blijf nauw betrokken bij het adviseren van klanten. Samen met Equilar blijven we focussen op innovatieve ontwikkelingen in de arbodienstverlening.”

Bron: Equilar en Rendemens
 

07/09/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter