Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

MEPD was één van de outplacementbureaus die HCME (onderdeel van Hitachi Construction Machinery) inschakelde voor het begeleiden van medewerkers na een herstructurering. Door de integratie van twee fabrieken verdwenen namelijk 115 arbeidsplaatsen. Zo ook de baan van Jean-Paul van Es.

Jean-Paul zegt daarover: “Als je 32 jaar non-stop bij een bedrijf werkt en dat houdt op, dan kun je wel wat hulp gebruiken. MEPD gaf mij steeds de juiste handvatten om vooruit te komen. Mede daardoor werk ik nu met veel plezier bij de Kemp Groep in Tiel.”

Jean-Paul startte als jonge twintiger bij HCME (Hitachi Construction Machinery Nederland), verbonden aan moederbedrijf Hitachi. Het van oorsprong Japanse bedrijf is bekend van onder andere de (mini-) graafmachines. Jean-Paul: “Ik begon er als monteur aan de mobiele kranen en na diverse functies, werd ik verantwoordelijk voor de productie in Oosterhout. Vlak voor de reorganisatie werd aangekondigd, was onze productielocatie nog volledig verbouwd. De aankondiging van de reorganisatie kwam dan ook als bliksem bij heldere hemel.”

>>> Lees hier het hele verhaal

10/01/2023

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter