Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Sinds vorig jaar zijn er meer vacatures dan werklozen. Onderzoek van UWV laat zelfs zien dat twee derde van de werkgevers de toekomst somber inziet als het gaat om het vervullen van vacatures. Hoe kan het dat alsnog 1 miljoen mensen moeilijk aan een baan komt? En hoe kunnen we dit doorbreken?

Denk hierover mee tijdens de eerste bijeenkomst van Netwerk Naar Werk op woensdag 18 mei 2022 met als thema ‘Hoe doorbreken we de arbeidsmarktparadox?’.

We kijken zowel vanuit de praktijk als vanuit een theoretische invalshoek naar dit vraagstuk. Zo vertelt Ronald Dekker, arbeidseconoom bij TNO, welke kansen er liggen om meer mensen duurzaam mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Vervolgens delen Ruben Nieuwenhuis van TechConnect, Liesbeth Roeland van Omzien en Soraya Shawki van Platform Nieuwkomers & Werk hun ervaringen uit de praktijk. Wat kunnen we hiervan leren? Tot slot gaan we met elkaar in gesprek over oplossingsrichtingen en kansen.

Aanmelden kan hier.

Praktische informatie
De bijeenkomst is gratis en vindt plaats op woensdag 18 mei 2022 in Utrecht. De exacte locatie volgt. Het programma begint om 9:30 uur en is afgelopen om 12:30 uur. Bekijk het volledige programma.

Netwerk Naar Werk is een lerend netwerk waarbij we vanuit wetenschap, beleid en praktijk op zoek gaan naar de werkende principes bij het regionaal bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Om zo tot nieuwe aanpakken te komen, aanpakken op te schalen of tot een doorbraak te komen. Netwerk Naar Werk wordt uitgevoerd door het CAOP, kennis- en dienstencentrum voor arbeidsmarktvraagstukken.

Graag tot 18 mei!
Team Netwerk Naar Werk
06/05/2022

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter