Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Innovatieve Arbozorg is een programma van ZonMW. Het programma richt zich nadrukkelijk op preventie: voorkomen van ziekte of sterfte door slechte arbeidsomstandigheden en verminderen van werkgerelateerde ongevallen. Voor dit programma is samenwerking tussen meerdere discipilines en organisaties cruciaal. OVAL is als brancheorganisatie betrokken bij dit programma. Om meer informatie te delen over het programma organiseert ZonMw op 13 maart een informatiebijeenkomst. 

Innovatieve Arbozorg

Het programma Innovatieve Arbozorg heeft als doel om de kwaliteit en opleiding van bedrijfsartsen te verbeteren en een bijdrage te leveren aan het verbeteren van arbeidsgerelateerde zorg. Het programma gaat uit van drie verschillende programmalijnen die elk hun eigen doelstellingen en prioriteiten hebben: 

  1. Programmalijn 1: versterking, vernieuwing en innovatie van opleiding en na- en bijscholing 
  2. Programmalijn 2: stimuleren samenwerking tussen (kern)deskundigen 
  3. Programmalijn 3: versterken van de kennisinfrastructuur, bevorderen (multidisciplinaire) kennisontwikkeling en kwaliteitsborging 

Kijk voor meer informatie over het programma op de site van ZonMw. 

Informatie bijeenkomst Innovatieve Arbozorg

Op woensdag 13 maart van 09.30 - 13.30u organiseert ZonMw een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal er meer informatie gegeven worden over het programma en de aanvraagprocedures. Daarnaast is er de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over het programma en andere betrokken partijen te ontmoeten. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerklunch. 

Meer informatie of direct aanmelden voor de bijeenkomt? Dat kan via deze link 

20/02/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter