Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Een middag over diversiteit, inclusie en integratie op de arbeidsmarkt

Over vijf weken is het zover: dan gaan we tijdens de conferentie Weten Wat Werkt met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van diversiteit, inclusie en integratie op de arbeidsmarkt van mensen met een niet-westerse migratieachtergrond. 

Tijdens deze middag onderzoeken we samen wat werkt (en wat niet) en wat er nodig is om echt het verschil te maken. Wij hopen dat u naar huis gaat met nieuwe kennis, nieuwe contacten en concrete handvatten die u direct kunt toepassen in uw werk. Daarnaast zal het programma Verdere Integratie op de Arbeidsmarkt (VIA) van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) de inzichten uit deze conferentie gebruiken om het beleid samen met u verder vorm te geven.

Het belooft een mooi programma te worden! Tijdens het plenaire gedeelte zal minister Wouter Koolmees onder leiding van dagvoorzitter Bahram Sadeghi met enkele ervaringsexperts in gesprek gaan over de arbeidsmarktpositie van mensen met een niet-westerse achtergrond.

Vervolgens kunt u in verschillende sessies en lezingen met andere experts, werkgevers, beleidsmakers en uitvoerders aan de slag met de thema’s diversiteit, inclusie en integratie op de arbeidsmarkt. Het volledige programma en de link waarmee u zich kunt inschrijven, vindt u hier. Meld u snel aan want bij sommige sessies zijn de plaatsen beperkt.

Aan het einde van de middag delen we de opbrengsten van de sessies met elkaar en kijken we vooruit. Wat werkt er nu echt en wat is er nodig om samen een volgende stap te zetten?

We houden u daarom ook na 11 november graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Er is na de bijeenkomst gelegenheid om te netwerken.

Klik hier voor het volledige programma en voor inschrijven. 

Bron: Ministerie van SZW

21/10/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter