Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Maandag 15 oktober 2018 vindt het congres ‘Vluchtelingen aan het werk’ plaats. Werk is bij uitstek dé manier om als nieuwkomer te integreren. Het is voor veel vluchtelingen echter niet gemakkelijk om werk te vinden. Gemeenten kunnen hen hierbij helpen, door in te zetten op een integrale aanpak met maatwerk onder lokale regie.

Maar hoe geef je dat vorm? Hoe zorg je ervoor dat partijen lokaal goed samenwerken, wie heeft welke rol? Wat betekent het nieuwe inburgeringsbeleid voor gemeenten en ketenpartners? Wat betekent dit voor jouw werk?

Tijdens het congres ‘Vluchtelingen aan het werk’ gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen. We delen goede voorbeelden van integrale aanpak, praktijkvoorbeelden en laten zien hoe je sterke initiatieven kunt omzetten naar vast beleid. 

Voor wie?

De doelgroep van het congres Vluchtelingen aan het werk zijn projectleiders, (beleids-)medewerkers en gemeentelijke leidinggevenden en samenwerkingspartners uit de vluchtelingenketen, die uitvoering geven aan de integratie en participatie van vergunninghouders. We verwachten dit jaar zo'n 400 deelnemers. 

Meld je nu aan als sponsor

Graag geven wij geïnteresseerden de mogelijkheid om als sponsor tijdens het congres aanwezig te zijn. Je kunt een standplaats op de beursvloer reserveren. De kosten hiervoor bedragen € 1.249,- (excl. btw). Ben je lid van Divosa, dan betaal je € 750,- (excl. btw). Als standhouder ben je van harte uitgenodigd om gedurende de dag het programma bij te wonen en samen met de deelnemers het congres af te sluiten tijdens de borrel.

Sponsormogelijkheden

  • Standplaats op de beursvloer: afmeting 6m2 (3.00x2.00m)
  • 1 statafel met 2 krukken/stoelen
  • Aantal personen standbemanning: 2
  • Stroompunt

Ook is het als sponsor mogelijk om jouw advertentie (A5-formaat) op te laten nemen in het programmaboekje van het congres. Kosten hiervoor bedragen € 500,- (excl. btw).

Je kunt je hier ook direct aanmelden. 

Bron: Divosa

15/08/2018

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Downloads en/of links

Klik op het bestand om deze te downloaden.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter