Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

De alliantie Samen werken voor werk heeft de vierde editie van hun online magazine gepubliceerd. Het onderwerp van deze editie is ‘Statushouders aan het werk’. Je leest het magazine nu op de website van de alliantie Samen werken voor werk.

Alliantie samen werken voor werk

OVAL vormt samen met ABU, Cedris, NRTO de alliantie Samen werken voor werk. Dit samenwerkingsverband zet zich in om zoveel mogelijk mensen (weer) aan het werk te krijgen, helpen en houden. Dit alles onder het motto “Iedereen aan de slag!”.

Statushouders aan het werk

In de online magazines wordt ingezoomd op de weg naar werk die verschillende doelgroepen afleggen. Na drie eerdere edities over ‘Van bijstand naar werk’, ‘Aan het werk met een arbeidsbeperking’ en ‘Aan het werk vanuit de ww’, is het onderwerp van de vierde editie ‘Statushouders aan het werk’. In het magazine lees je onder andere meer over het werkgeversperspectief, praktijk verhalen en feiten en cijfers over de huidige situatie in Nederland. Ook is er een interview te lezen met de Tilburgse wethouder Yusuf Çelik, hij vertelt meer over de leerwerk aanpak voor statushouders. En hoe gemeenten meer de regie kunnen pakken bij inburgering en participatie.

Je leest het online magazine hier.

23/01/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter