Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Welkom op de nieuwe OVAL website! Ik ben trots op ons nieuwe informatieplatform en blij deze na maanden van voorbereiding aan u te kunnen laten zien: op het vertrouwde adres in een geheel nieuw jasje! De website is informatief, overzichtelijk, toegankelijk en biedt een inzicht in wat onze leden dagelijks bijdragen aan de inzetbaarheid van de werkende en (nog) niet-werkende mens.

Met deze website geven wij op thema’s als Duurzame inzetbaarheid, Vitaliteit, Activering, Loopbaan Privacy en Mededinging inhoudelijke informatie en informeren wij u over de expertise en dienstverlening van onze leden. Ook voor anderen, zoals beleidsmakers, politici, journalisten, branche- en beroepsorganisaties en cliëntenorganisaties worden onze standpunten en activiteiten op onderwerpen als participatiewet, 125.000 banen, ouderenwerkloosheid, toekomst arbeidsgerelateerde zorg, loondoorbetaling, loopbaanontwikkeling, preventie en verzuimbegeleiding gebundeld en overzichtelijk weergegeven.

De website biedt een schat aan informatie aan onze leden en overige bezoekers. Informatie die in een heldere en overzichtelijke menustructuur aan u wordt gepresenteerd, zodat u gemakkelijk kunt vinden waar u naar zoekt. Bent u op zoek naar een dienstverlener? Onze leden zijn makkelijk vindbaar via onze uitgebreide leden zoekfunctie. Via de website is tevens eenvoudig door te klikken naar Twitter en LinkedIn. Volg OVAL zeker ook via deze kanalen!

Neem eens een kijkje, ik wens u veel kijk- en leesplezier!

Petra van de Goorbergh, directeur OVAL

16/12/2015

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter