Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Het NGSZ-Café opent opnieuw haar digitale deuren en OVAL-leden zijn van harte welkom. Na de aftrap van deze nieuwe serie op 25 juni, organiseren we op 1 juli de tweede Mini-Masterclass. Dit keer gaat Jurriën Koops (directeur ABU) in gesprek met Tof Thissen (directeur UWV WERKbedrijf).

Door grootschalige toepassing van de NOW- en de TOZO-regeling wordt het effect van de coronacrisis op de werkloosheid gedempt. Nu blijkt al uit de cijfers van het UWV dat de werkloosheid nog nooit zo hard is gestegen dan in de afgelopen maanden.

Er zijn dus al veel effecten zichtbaar, maar voor de arbeidsmarkt is het de spreekwoordelijke ijsberg. Veel werkgelegenheid is bevroren en zodra de regelingen eindigen, ontdooit de arbeidsmarkt en loopt die ernstig onder water. Wat kunnen we nu al doen, wetende wat er op ons afkomt? Hoe kunnen publiek en privaat de krachten bundelen? Wat hebben ze elkaar te bieden en wat vragen ze van elkaar? De commissie Regulering van Werk pleitte voor activerend arbeidsmarktbeleid en de klant centraal. Kunnen we daar juist in deze crisistijd een voorschot op nemen? Het belooft een prikkelend tweegesprek te worden over de impact en aanpak van de coronacrisis op de arbeidsmarkt.

Woensdag 1 juli is het tweegesprek vanaf 16.30 uur live te volgen. Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke link waarmee u kunt inloggen. Zoals altijd verwachten we een divers publiek; jong en ervaren, vanuit publiek en privaat en met inzichten vanuit onderzoek, politiek en uitvoering.

Aansluitend is er de gelegenheid om vragen te stellen en uw ideeën te laten horen. Heeft u vooraf al een vraag aan Jurriën Koops of Tof Thissen? Dan ontvangen we die graag uiterlijk maandag 29 juni via info@ngsz.nl.

Meld uzelf gratis aan via deze link.

Bron: OVAL

23/06/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter