Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op 5 oktober reikten Martine Schuijer, directeur stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, en Jan Willem Landré, programmaleider Vitaal Bedrijf, de eerste twee Vignetten Vitaal Bedrijf uit. Ze zijn bestemd voor IT-dienstverlener KNNS en Perspectief, arbodienstverlener en specialist in arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Om in aanmerking te komen voor het vignet doet een bedrijf de zogeheten Vignettoets. Voor toekenning gelden een aantal criteria. Zo moet een organisatie de vitaliteit van de medewerkers via een (extern) onderzoek in beeld hebben gebracht, op regelmatige basis en op verschillende thema’s activiteiten organiseren waaraan veel medewerkers daadwerkelijk meedoen en moet het proces doorlopen zijn onder deskundige begeleiding. Het vignet is twee jaar geldig. Na deze periode kan verlenging worden aangevraagd.

Het aanvragen is snel en simpel: via de website kun je de Vignettoets doen en binnen 10 werkdagen hoor je of het Vignet wordt toegekend. Alle bedrijven die het Vignet ontvangen, krijgen een eervolle vermelding op de website.

11/10/2021

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter