Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Met de benoeming van Elwin Wolters krijgt OVAL een directeur met uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid, wet- en regelgeving en politieke ervaring. Elwin Wolters start als directeur op 1 september en volgt Petra van de Goorbergh op.

Het bestuur en de leden van OVAL kijken uit naar zijn komst. Sieb Louwsma, voorzitter OVAL: “Met zijn achtergrond én gedrevenheid voor een beter werkend Nederland kan Elwin Wolters uitstekend de toegevoegde waarde van de branche laten zien en de belangen van de leden behartigen. Daarbij zal hij actief de verbinding en samenwerking zoeken met andere partijen.”

Elwin Wolters: “De arbeidsmarkt is volop in beweging. Vraagstukken als gezond en fit aan het werk komen en blijven, zijn de uitdagingen van deze tijd. Ik zie er naar uit om samen met de leden van OVAL aan de slag te gaan om oplossingen aan te reiken voor deze thema’s.”

Elwin Wolters (1984) werkte sinds 2017 in Den Haag als politiek adviseur sociale zaken en werkgelegenheid bij de PvdA Tweede Kamerfractie. Naast landelijke politieke ervaring was hij actief in de gemeente Leiden als duo-raadslid en lid van de adviesraad Sociaal Domein. Daarvoor werkte hij bij de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en was in die hoedanigheid actief in de Stichting van de Arbeid en de SER.

11/07/2022

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter