Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

De European Mental Health Week is vandaag van start gegaan! Dit is een jaarlijks event dat zich focust op de mentale gezondheid en wordt georganiseerd door Mental Health Europe. Dit is een organisatie die zich internationaal inzet voor mentale gezondheid. Van 13 tot 19 mei creëren we meer bewustzijn rond mentale gezondheid en ondernemen we actie om de mentale gezondheid te bevorderen. 

Better Together! 

De European Mental Health week is een pan-Europese intitiatief om meer aandacht te genereren voor mentale gezondheid. Het thema van deze editie is: "Better Together: Co-creating the Future of Mental Health”. Door samen te werken en naar elkaar te luisteren doorbreken we het stigma rond mentale gezondheid en zorgen we voor een mentaal gezonde maatschappij. Zo helpen we elkaar en maken we elkaar beter! Benieuwd naar wat er deze week georganiseerd wordt? Neem een kijkje op de site van Mental Health Europe

Week van de Werkstress 2024

Terwijl de European Mental Healthweek in volle gang is, zijn ook wij vanuit OVAL druk bezig met de voorbereidingen van de Week van de Werkstress 2024. Want ook wij hechten veel waarde aan mentale gezondheid! Binnenkort zullen we de thema’s bekendmaken die centraal staan deze week. Wat wel al bekend is, is de datum van de Week van de Werkstress. Markeer daarom 11 tot en met 15 november alvast in je agenda en houd onze website en socials in de gaten voor meer updates rondom dit evenement. Mis het niet!  

13/05/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter