Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Je functioneert het best wanneer je werkzaamheden aansluiten bij je talenten. Want waar je goed in bent is ook leuk om te doen! Maar waarom is dat zo? 

Waarom geeft werk dat bij je past meer plezier?
Voor werkzaamheden die goed bij je passen hoef je minder moeite te doen. Om werk dat buiten je comfortzone ligt succesvol uit te voeren, moet je ‘een tandje extra’ geven. En dat levert stress op waardoor je waarschijnlijk minder werkplezier ervaart.  

Welk werk past bij mij?
Onder begeleiding van een loopbaancoach kan je onderzoeken wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt gebruiken om je werkplezier te vergroten en stress te verminderen. Je komt erachter wat jou motiveert en wat je sterkten en ontwikkelpunten zijn. 

Met dit inzicht kan je aan de slag om samen met je loopbaancoach een plan voor de toekomst te maken. Daarin beschrijf je welk werk het beste bij je past en welke stappen je nu daadwerkelijk gaat zetten om je werkplezier te vergroten. 

Wil je aan de slag om met meer plezier te werken? Check bij je werkgever of je een loopbaantraject kan volgen en bel dan naar 088 0071400 of mail naar info@focusnederland.nl.

Week van de werkstress
Focus Nederland heeft zich vanuit HumanTotalCare – samen met ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely (net als Focus onderdeel van HumanTotalCare) – via OVAL als hoofdsponsor verbonden aan de Week van de Werkstress. Gezamenlijk werken we aan een gezonder en vitaler werkend Nederland, met minder werkstress en meer werkplezier.

Wilt u ook geïnspireerd worden op 13 november van 13.30 tot 17.30 uur in Mereveld in Utrecht? Meld u dan nu gratis aan via de website van brancheorganisatie OVAL. Hier vindt u tevens uitgebreide programma informatie.
 
Tijdens de week van de werkstress op woensdag 13 november verzorgt Focus de sessie ‘de werkplezier generator’. Klik hier voor het bericht op de website van Focus.   

Bron: Focus Nederland

22/10/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter