Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Tot 27 november 2023is er nog een kans om kosteloos een ontwikkeladvies aan te vragen bij een gekwalificeerde (OVAL) loopbaancoach. Dit ontwikkeladvies biedt de gelegenheid om in 3 tot 5 consultaties te ontdekken wat talenten zijn en welke stappen mensen kunnen zetten om persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen. Het gaat bij dit ontwikkeladvies om mensen met die maximaal MBO2 zijn opgeleid. 

OVAL leden hebben de mogelijkheid om namens kandidaten een ontwikkeladvies aan te vragen, met een deadline van maandag 18 december 2023 voor het afronden van de gesprekken. Om deze reden adviseert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) om de gesprekken uiterlijk 27 november te starten. Dit zorgt voor voldoende tijd om het proces volledig te benutten.

SZW zal de komende periode een campagne starten richting kandidaten en loopbaancoaches om gebruik van deze regeling te stimuleren, die vooral zal plaatsvinden via social media en andere mediakanalen.

In 2022 en 2023 is OVAL al eerder een communicatiecampagne gestart om de leden van OVAL te profileren en te positioneren als kwalitatief hoogwaardige dienstverleners in het kader een leven lang ontwikkelen. Goed gebruik van deze regeling onderstreept het belang van dit soort regelingen en laat tevens zien dat OVAL leden oplossingen kunnen bieden voor de uitdagingen op de arbeidsmarkt. Kijk voor meer informatie op https://www.hoewerktnederland.nl/onderwerpen/gratis-ontwikkeladvies

08/11/2023

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter