Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op ikblijfleren.nl kunt u eenvoudig zoeken naar een opleiding, training, examen of EVC-traject die voldoet aan uw wensen. Door middel van filters en zoekfuncties. Ook kunnen opleidingen en trainingen eenvoudig met elkaar vergeleken worden. Zo krijgt u snel en duidelijk inzicht in de overeenkomsten en verschillen binnen het aanbod.

Op ikblijfleren.nl staan al meer dan 150 aanbieders met meer dan 15.000 verschillende opleidingen. Naast opleidingen waar direct voor kan worden ingeschreven bij de betreffende opleider, faciliteert ikblijfleren.nl ook inzicht in maatwerkopleiders, EVC-aanbieders, Exameninstituten, en E-learning abonnementen.

Kwaliteit, transparantie en gemak
Op ikblijfleren.nl staan alleen betrouwbare aanbieders die het NRTO-keurmerk hebben behaald. Hiermee zijn deelnemers ook verzekerd van de acht zekerheden van het keurmerk. Leden van de NRTO zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken en hanteren voorwaarden die zijn afgestemd met de Consumentenbond. Tevens onderschreven leden van de NRTO de gedragscode.

De NRTO is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. OVAL vormt samen met de NRTO, ABU en Cedris de Alliantie samen werken voor werk.

15/06/2021

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter