Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Mensen met ernstige psychische aandoeningen (EPA) worden al enkele jaren met succes intensief naar werk begeleid via de methode Individuele Plaatsing en Steun (IPS). Een IPS-traject bestaat uit een combinatie van zorg, re-integratie- en jobcoachactiviteiten.

Op 1 januari 2022 wordt het Inkoopkader IPS van UWV van kracht. In het Inkoopkader IPS en de daar bijhorende bijlagen wordt ingegaan op de IPS dienstverlening die UWV wenst in te kopen. Het Inkoopkader IPS (Individuele Plaatsing en Steun) is gepubliceerd op Tenderned. Dit betekent dat bedrijven die een raamovereenkomst voor dit kader willen afsluiten een aanvraag kunnen gaan indienen. Bedrijven die deze dienstverlening nu aanbieden op basis van de subsidieregeling worden door UWV geïnformeerd over deze publicatie en de aanmeldprocedure. Daarnaast kunnen nieuwe aanbieders de info vinden op Tenderned en UWV.

Bedrijven hebben tot 15 september a.s. de tijd om vragen te stellen over de inhoud en procedures. Op basis van die vragen stelt UWV een nota van inlichtingen op. Deze wordt gepubliceerd in de week van 20 september op Tendernet zodat alle bedrijven over dezelfde informatie beschikken. 
 

09/09/2021

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter