Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Als gerespecteerd OVAL-lid feliciteren wij Power4People van harte met haar 10-jarige jubileum!

De afgelopen 10 jaar heeft Power4People gebouwd aan haar organisatie. Met succes, want waar directeur en oprichter Wilma Roskam alleen is begonnen, staat er nu een prachtige, kerngezonde en landelijke organisatie met maar liefst 60 collega’s.

De afgelopen tien jaar is ook het dienstenpakket gegroeid. Daarmee ondersteunt Power4People cliënten in allerlei situaties rondom ziekte, ontslag en tal van andere loopbaanvragen. Middels coaching, outplacement en re-integratie hebben zij inmiddels duizenden mensen verder geholpen in werk.

Het 10-jarige jubileum werd uitgebreid gevierd op donderdag 12 december in DeFabrique met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. Het was een mooie en boeiende middag met Ben Tiggelaar als keynote speaker over gedragsverandering en het nemen van regie. Op de borrel ontmoetten coaches en opdrachtgevers elkaar aan statafels rondom thema’s als ‘duurzame inzetbaarheid’, ‘eigenaarschap’ en ‘intrinsieke motivatie’.

Wil je nog even nagenieten of ben je benieuwd naar een impressie van het event? Op de website van Power4People staat een impressie in woord en (video)beeld van het 10-jarige jubileum.

23/12/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter