Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

ZonMw organiseert samen met Amsterdam UMC een online informatiebijeenkomst over de Beschrijving Arbeidsbelastbaarheid & re-integratiemogelijkheden (BAR). Dit nieuwe instrument wordt komende jaren beproefd en doorontwikkeld.

Doel van het gebruik van het BAR-instrument is dat het gebruikt kant worden door zowel bedrijfsartsen als arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen, waardoor zij samen kunnen praten in dezelfde eenduidige taal. De BAR is gebaseerd op het ICF als biopsychosciaal model en dus rekening houdt met medische, persoonlijke en sociale factoren. De eerste versie van de BAR is in het voorjaar opgeleverd en wordt de komende jaren doorontwikkeld in het ZonMw- programma Verbetering kwaliteit poortwachtersproces.

Tijdens de informatiebijeenkomst op maandag 29 november 2021 van 10.30u tot 12.00u wordt de huidige versie van de BAR gepresenteerd aan arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen. En praten de onderzoekers de professionals bij over de plannen om de BAR verder door te ontwikkeling. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link.

17/11/2021

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter