Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Privacy is belangrijk, zeker in onze sector. Maar hoe kun je zorgen dat je én aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoet, én dit op een efficiënte manier doet, én dat het werkbaar blijft? 

Om leden hierbij te helpen werkt OVAL samen met Verdonck, Klooster & Associates (VKA). VKA levert privacy- en securitydiensten en kent de uitdagingen van dienstverleners op het terrein van werk, loopbaan en vitaliteit. Door als OVAL en VKA samen te werken, bouwen we samen aan een constante kwaliteit en pragmatische oplossingen. Ook kunnen we door samen te werken kennis en ervaring delen en natuurlijk levert deze samenwerking kostenvoordelen op voor OVAL-leden.

Om onze leden hierbij van dienst te zijn hebben we samen met VKA een ‘privacy-menukaart’ ontwikkeld. Een concrete dienst binnen deze samenwerking is de externe Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG). Wij realiseren ons dat iedere organisatie anders is en daarom een andere behoefte heeft. Om hieraan tegemoet te komen hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder individueel lid kan dus zelf bepalen wat het beste aansluit bij de behoefte. Keuze is key!

Om de menukaart te bekijken kun u hier doorklikken naar het ledengedeelte van onze website. 

08/04/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter