Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Eind 2019 hebben VNO-NCW en MKB-Nederland de handen ineen geslagen en de MalieAcademy gelanceerd. Inmiddels is de eerste opleiding een feit: Next Level Ondernemen, Leiderschap in een snel veranderende samenleving.

De Nederlandse samenleving transformeert momenteel snel. Voortschrijdende digitalisering en (disruptieve) technologische innovaties bieden oplossingen voor belangrijke vraagstukken als een vergrijzende samenleving, de noodzaak duurzaam te leven en werken, globalisering, etc. Ondernemingen en instellingen moeten daarom weerbaar en wendbaar zijn om mee te kunnen blijven doen. Dat vraagt ook om veranderende vaardigheden van hun bestuurders.

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben de ambitie om leidinggevenden te faciliteren bij hun nieuwe rol als vormgevers van de verandering van hun bedrijven. Hiervoor is de opleiding Next Level Ondernemen ontwikkeld. Het betreft een 9-daagse opleiding waarbij deskundigen van TU Delft, Nyenrode Business Universiteit en De Baak ingaan op technologische en omgevingsveranderingen en de nodige veranderingen in de bedrijfsvoering. Aan het woord komen o.a. Wiebe Draijer, Jet Bussemaker, Deborah Nas, Bas van der Veldt en Jeroen van den Hoven. 

Het is een exclusieve opleiding met een beperkt aantal plaatsen. Wanneer u interesse heeft, kunt u contact opnemen met Jolien Groenewoud, groenewoud@vnoncw-mkb.nl of 06-30165323. Tevens vindt u op de website van MalieAcademy meer informatie over deze opleiding. 

Bron: VNO-NCW en MKB-Nederland

14/01/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter