Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Afgelopen donderdag zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering Michel Verwoest (HumanTotalCare), Luc Bannink (at.groep) en Rob Hüskens (Thaeles) officieel benoemd als bestuursleden. Zij vertellen over hun motivatie om als nieuw bestuurslid deel te nemen bij OVAL:

Michel Verwoest
“Wij hebben als sector de mogelijkheid te werken aan een gezonder en vitaler werkend Nederland. Dit doen we door werkgevers en werknemers te helpen, met de inzet van betrokken professionals, ondersteund door technologie. Zo zorgen we ervoor dat werknemers gedurende hun werkzame leven duurzaam inzetbaar zijn. Graag zet ik mij in om als sector van grotere waarde te zijn voor werkgevers en werknemers, met als resultaat een gezonder en vitaler werkend Nederland.”

Luc Bannink 
“Al 25 jaar ben ik actief binnen de publieke re-integratie. Een branche die altijd in beweging is. Een woelige wereld waarin je als bedrijf steeds weer moet bewijzen waarom je werk zo belangrijk is en dat het leveren van kwaliteit noodzakelijk is voor je klanten maar ook naar je opdrachtgevers. Ik bemerk dat OVAL een belangrijke partij is geworden als het gaat om gehoord te worden aan tafels die er in onze branche toe doen. In die belangrijke rol wil ik graag ook een steentje bijdragen.”

Rob Hüskens
“Wat mij na ruim 27 jaar in het vak nog dagelijks inspireert, zowel als leidinggevende en als adviseur, is de enorme toegevoegde waarde die we als professional kunnen bieden. Juist op de momenten die er voor onze klanten, in alle geledingen, op het snijvlak van werk, verandering en ontwikkeling toe doen. Dit vraagt om unieke levering en laagdrempelige toegankelijkheid van onze expertise. Ik beoog in de volle breedte vanuit kennis, ervaring en ondernemerschap een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van dit vakgebied, de ontwikkeling van onze dienstverlening en professionalisering van onze branche.” 

Bron: OVAL

11/06/2019

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter