Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Elwin Wolters start met ingang van 1 september 2022 als directeur bij branchevereniging OVAL. Daarmee is OVAL weer op volle kracht en volgt hij Petra van de Goorbergh op die tot eind vorig jaar bijna 10 jaar aan het roer heeft gestaan.

Met de komst van Elwin Wolters krijgt OVAL een directeur met uitgebreide kennis op het terrein van de arbeidsmarkt, arbo-wetgeving en duurzame inzetbaarheid. Hij beschikt over een groot netwerk in de politiek en de polder. Als directeur en boegbeeld zet hij dat graag in om de toegevoegde waarde van de branche te vergroten en de belangen van OVAL en leden te behartigen. Elwin Wolters: “De arbeidsmarkt is volop in beweging. Vraagstukken als gezond en fit aan het werk komen en blijven, zijn de uitdagingen van deze tijd. Ik zie er naar uit om samen met de leden van OVAL aan de slag te gaan om oplossingen aan te reiken voor deze thema’s.”

Hiervoor werkte Elwin Wolters in Den Haag als politiek adviseur sociale zaken en werkgelegenheid bij de PvdA Tweede Kamerfractie. Naast landelijke politieke ervaring is hij actief in de gemeente Leiden als lid van de adviesraad Sociaal Domein en tot voor kort als duo-raadslid. Daarvoor werkte hij als beleidsmedewerker bij de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en was in die hoedanigheid actief in de Stichting van de Arbeid en de SER.

02/09/2022

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter