Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Per 1 juni 2024 zal Karin Hoogteijling aan de slag gaan als directeur bij OVAL. Met haar komst zijn staf en directie van OVAL weer op volle sterkte. We kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking!

Karin Hoogteijling heeft veel ervaring op voor OVAL relevante onderwerpen. Op dit moment werkt ze als regionaal beleidsadviseur bij het Werkbedrijf van het UWV en hiervoor was zij manager sociaal medische zaken bij het UWV. Ook heeft Hoogteijling verschillende functies gehad bij grote uitzendorganisaties en bij een tweetal adviesbureaus. Daarnaast is zij gemeenteraadslid bij de Gemeente Wijchen. Met haar ervaring zal zij een deskundige en enthousiaste nieuwe directeur van OVAL zijn.

Over haar aanstelling zegt Karin het volgende: “Hoe zorgen we ervoor dat mensen mee kunnen doen op de arbeidsmarkt? Dat is een thema waar ik me graag voor inzet. In de huidige tijd is deze vraag actueler dan ooit. Leden van OVAL hebben denk ik veel te bieden voor dit vraagstuk. Daar word ik echt enthousiast van. Ik kijk er dan ook naar uit om de leden en hun dienstverlening in de komende tijd beter te leren kennen en samen met hen aan de slag te gaan voor een sterke brancheorganisatie.

Over OVAL

OVAL staat als brancheorganisatie voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. Met het stimuleren van duurzame inzetbaarheid, dragen wij bij aan een gezond werkend Nederland. De OVAL-leden bieden een helpende hand aan werkgevers, werknemer, werkzoekenden en overheid op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Want de mentale en fysieke gezondheid van werkenden vergt aandacht en investeringen, iedere dag weer.

22/04/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter