Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Van 1 september tot en met 30 november 2023 kunnen sectorale samenwerkingsverbanden en individuele subsidie aanvragen voor het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werkenden in een bedrijf of sector. Voor OVAL-leden een uitgelezen kans om hun expertise in te zetten richting bedrijven en sectoren.

Belangrijke aanpassingen van de MDIEU-subsidie zijn:

  • verlaging van het drempelbedrag voor een activiteitenplan. Dit bedrag is verlaagd van 125.000 naar minimaal 75.000 euro. Op deze manier krijgen ook kleinere bedrijven en sectoren de kans om met subsidie te investeren in duurzame inzetbaarheid. 
  • Ook individuele bedrijven kunnen een aanvraag doen voor de MDIEU-subsidie.

MDIEU voor individuele bedrijven

Voor individuele bedrijven is 82,5 miljoen euro beschikbaar. Deze kunnen worden ingezet voor projecten die zich richten op één of meerdere van de volgende thema’s: gezond, veilig en vitaal werken, goed werkgeverschap en goed opdrachtgeverschap, een leven lang ontwikkelen en arbeidsmobiliteit of bewustwording en eigen regie van werkenden op hun loopbaan. Meer informatie hierover vindt u hier: Duurzame inzetbaarheid bedrijven (MDIEU) | Subsidie en regeling | Uitvoering van Beleid (uitvoeringvanbeleidszw.nl)

In 2022 is OVAL al eerder een communicatiecampagne gestart om de leden van OVAL te profileren en te positioneren als kwalitatief hoogwaardige dienstverleners in het kader van duurzame inzetbaarheid en de subsidieregeling MDIEU. Voor banners en animaties vindt op het besloten gedeelte op de OVAL-website. Zie hiervoor: MDIEU campagne 2022 | OVAL

07/09/2023

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter