Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Na een mooie periode bij OVAL ga ik OVAL verlaten. Ik ga per 1 februari aan de slag als arbeidsvoorwaardencoördinator bij de Algemene Onderwijsbond (AOb). In die functie ga ik aan de slag met het verbeteren van de kansengelijkheid voor kinderen. De mogelijkheid om op deze manier maatschappelijk impact te hebben, kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. 

Dat betekent dat dit mijn laatste bericht als OVAL-directeur is. Mijn periode bij OVAL heb ik als plezierig en leerzaam ervaren. De samenwerking met de OVAL-leden heb ik zeer gewaardeerd en gaf mij een goed beeld van het mooie werk dat OVAL-leden doen. Door die samenwerking heb ik kunnen laten zien dat OVAL-leden de oplossingen hebben voor maatschappelijke vraagstukken zoals de arbeidsmarktkrapte en het toenemende verzuim. 

Het fundament voor OVAL richting politiek Den Haag staat. Met een succesvolle Week van de Werkstress en een groeiend aantal leden staat OVAL weer op de kaart. Het is nu zaak om dit fundament verder uit te bouwen. En met de expertise van het bureau en de leden heb ik daar veel vertrouwen in. 

Inmiddels is de procedure voor mijn opvolging gestart. De vacature voor de OVAL-directeur staat hier: https://www.leeuwendaal.nl/vacatures/verenigingsmanager-directeur-oval-a0wp6000000be9liaa/

In de tussentijd blijft het OVAL-bureau natuurlijk bereikbaar en daarmee de continuïteit geborgd. Het OVAL-team blijft natuurlijk de belangen van de OVAL-leden behartigen.

Ik wil jullie allen hartelijk danken voor de plezierige samenwerking. Ik blijf bereikbaar via mijn huidige mobiele nummer of via ewolters@aob.nl. Hopelijk komen we elkaar nog tegen. 

Tot ziens!

Elwin Wolters

31/01/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter