Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

De nieuwe versie van het BAR-instrument en de leidraad voor het bar instrument zijn beschikbaar om in de praktijk te gebruiken. Deze verbeterde versie is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en een nauwe samenwerking met professionals. Daarnaast doet de het BAR-projectteam een oproep aan aan bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen: doe mee aan het panelonderzoek en deel jouw ervaringen. 

Het BAR instrument

Het BAR-instrument en de leidraad zijn ontwikkeld om de samenwerking tussen bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen te bevorderen. BAR biedt een wetenschappelijke basis om gezamenlijk af te stemmen over belastbaarheid en re-integratiemogelijkheden van verzuimende werknemers om zo een effectievere re-integratiebegeleiding te bewerkstelligen. Bezoek de website van het BAR-project om het instrument en de leidraad te downloaden en om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Oproep: deelname panelonderzoek 

Het projectteam van het BAR-instrument is opzoek naarbedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen die zich bezighouden met begeleiding en beoordeling van zieke werknemers in het Poortwachtersproces, om mee te doen aan hun onderzoek naar de implementatie van het BAR-instrument. Het doel van het onderzoek is om te onderzoeken in hoeverre professionals uit de sector in hun dagelijkse werk gebruik maken van het BAR-instrument. Zowel de meningen van gebruikers als nietgebruikers van het BAR-intrument zijn welkom om mee te doen aan het onderzoek. 

Kijk voor meer informatie over het BAR-instrument of het panelonderzoek op bar-project.nl.

06/03/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Downloads en/of links

Klik op het bestand om deze te downloaden.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter