Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Onlangs zijn Panteia, ZINZIZ en Muzus gestart met een onderzoek naar afwegingen bij re-integratie en jobcoaching. Met het onderzoek willen we meer inzicht krijgen in de oordeels- en besluitvorming van professionals uit verschillende beroepsgroepen in de re-integratie richting en begeleiding bij werk van mensen met een arbeidsbeperking. Daarnaast heeft het onderzoek als doel om de onderlinge dialoog tussen de diverse professionals in de keten over hun afwegingen te stimuleren met als doel om blijvend van elkaar te leren. Het onderzoek wordt uitgevoerd met subsidie vanuit UWV.

Deelnemers groepsinterview gezocht
Voor het onderzoek zijn we op zoek naar re-integratiecoaches en jobcoaches die mee willen doen aan een inspirerend (online) groepsinterview van ong. 2 uur. De groepsinterviews worden afgenomen door middel van Context Mapping; een techniek uit de cognitieve psychologie waarmee professionals reflecteren op hun eigen context en drempels en motivaties expliciet kunnen worden gemaakt. De groepsinterviews vinden plaats tussen september en oktober (datum en tijd volgt).

Inspiratie en collegiale dialoog als blijk van dank voor deelname
We compenseren respondenten niet alleen met een financiële vergoeding voor hun tijd, maar ook met een inhoudelijke, enthousiasmerende ‘vergoeding’: we bieden een gratis inspirerende workshop naar keuze aan op een aantal interessante en aansprekende thema’s.

Aanmelding
Wilt u deelnemen aan een groepsinterview? Dan kunt u zich per mail aanmelden bij Anne Drijvers via a.drijvers@panteia.nl

Bron: Panteia, ZINZIZ en Muzus

12/08/2020

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter